Lees voor

Overzicht actuele nieuwsberichten

Hier vind je een overzicht van recente nieuwsberichten.

De werkdag van ... Ymko Attema

De komende periode laten we verschillende collega’s van Veiligheidsregio Twente aan het woord over hun werk. We willen zo graag laten zien wat we als Veiligheidsregio allemaal doen. Collega Ymko Attema bijt het spits af. Hij geeft een inkijkje in zijn werkzaamheden tijdens deze coronacrisis. 

 

 

23-04-2021

Lees meer

Vacature: Projectcoördinator risicobeheersing

Wil jij graag een bijdrage leveren aan een veilig Twente? Heb je een brede maatschappelijke interesse? Heb je vaardigheden in projectleiderschap? Dan ben jij wellicht een geschikte kandidaat voor deze functie! Voor Veiligheidsregio Twente (VRT), onderdeel Veiligheidsbureau, zoeken we een: Projectcoördinator risicobeheersing

22-04-2021

Lees meer

Coronamaatregelen in Duitsland

De coronamaatregelen en regels voor het grensverkeer in Nederland en Duitsland worden voortdurend aangepast aan de actualiteit. Lees in het volledige bericht meer actuele informatie over maatregelen in Duitsland.

31-03-2021

Lees meer

Veiligheidsregio Twente is een samenwerkingsverband van de gezamenlijke hulpdiensten en de Twentse gemeenten. Wij vinden het belangrijk dat inwoners van Twente zich voldoende voorbereiden op eventuele calamiteiten.