Lees voor

Vacatures en stageplaatsen

   

  Wil jij een bijdrage leveren aan de veiligheid van iedereen die in Twente woont, werkt en verblijft? Dan is een baan bij Veiligheidsregio Twente misschien iets voor jou. Wij zijn een slagvaardige en dynamische organisatie die qua werkzaamheden zoveel mogelijk rekening houdt met ontwikkelingen in de samenleving. Onze gespecialiseerde medewerkers krijgen veel ruimte voor initiatieven.

  Actuele vacatures staan op de website Twentse Kracht. Kijk op de website of er een interessante vacature voor jou bij zit.

  Let op, ook interne vacatures staan op Twentse Kracht. In dat geval kun je alleen reageren als je bij een van de Twentse overheden werkt.

  Via onze LinkedIn pagina blijf je altijd op de hoogte van de laatste vacatures.

   

  Actuele vacature

  Voor Brandweer Twente zoeken we Sectorhoofd Brandveiligheid / MT lid Brandweer

  Strategisch, laagdrempelig en vernieuwend. Een stevige persoonlijkheid met een brede blik en interesse, die als geen ander mensen met zich mee krijgt. Dat is de manager die we zoeken.

  Kijk hier voor meer informatie.

   

  Stageplaatsen

  Veiligheidsregio Twente biedt veel ruimte aan studenten om stage te lopen. Wanneer je interesse hebt, stuur dan een brief met CV naar info@vrtwente.nl

   

  Op dit moment zoeken wij een stagiaire voor een Meeloopstage communicatie.

  Ben jij een MBO student Communicatie (of vergelijkbare opleiding)? Ben je enthousiast, zelfstandig en vind je het leuk om mee te denken over Social Media? Kijk dan hier voor meer informatie over de stage.

  Terug naar boven

  Veiligheidsregio Twente is een samenwerkingsverband van de gezamenlijke hulpdiensten en de Twentse gemeenten. Wij vinden het belangrijk dat inwoners van Twente zich voldoende voorbereiden op eventuele calamiteiten.